Alonso hodlá svou kariéru ukončit ve Ferrari - v roce 2017 či později

Ferrari

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Fernando Alonso uvedl, že už neplánuje měnit tým a svou kariéru chce ukončit ve Ferrari. Kdy tomu tak bude ale zatím neví.

Fernando Alonso má ve Ferrari smlouvu do roku 2016 a i poté je otevřen tomu, že by pokračoval v závodění: "Momentálně je myslím brzy na to, abych si byl jistý, jaké budou mé pocity a motivace za těch pár let.

Stále jsem motivovaný a hladový a rád bych pokračoval. Pokud to tak budu cítit i nadále, určitě to bude jen s Ferrari. Kdybych tou dobou chtěl přestat a změnit svůj život, bude to rozhodnutí, které udělám v tom roce," uvedl pro Autosport. 

"Závodím už tak dlouho. Je to velmi náročný život a sport, ale vím, že jednoho dne to skončí. Uvidíme, kdy to přijde," nechal se slyšet jednatřicetiletý Španěl.

Vrátil se také k nehodě ve Spa a řekl, že se na Romaina Grosjeana nezlobí a přijal jeho omluvu. "Mám s ním dobrý vztah, byli jsme týmoví kolegové a po tom incidentu mi poslal smsku. Neodhadl vzdálenost a ostatní problémy. Bylo to více faktorů dohromady a bylo mu to líto.  Odpověděl jsem mu - no problem," komentoval incident Alonso.

Diskuze:

Počet příspěvků: 10 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu