Jos Verstappen plánuje návrat do F1

Verstappen, Jos

Verstappen, Jos | foto: Minardi F1 Team

A s jeho uskutečněním by mu měla pomoci dvojice známých sponzorů, tedy Trust a Muermans.

Holanďan, jenž se ve Formuli 1 neztratil, ale také neprosadil, obnovil dle prohlášení na svých internetových stránkách spolupráci s Michelem Perridonem, CEO holandské společnosti Trust. Po krachu jednání o angažmá Verstappena v týmu Eddieho Jordana na sezonu 2004 se Trust od jezdce a jeho manažera Rothengattera distancovala.

„Před sezonou jsme jednali příliš emocionálně místo toho, aby byla jednání vedena racionálně,“ přiznal nyní Jos Verstappen a doplnil ještě, že si při společném setkání s Perridonem vyjasnili všechny věci, které vedly k nezdaru v případě Jordanu. „Oba litujeme toho, jak se věci vyvinuly.“

„Věc byla ještě citlivá, ale nastal čas sednout si a popovídat si jako skuteční muži. Oba jsme si řekli co nám vadilo, čeho se musíme příště vyvarovat a že spolu budeme spolupracovat i nadále. Jsem rád, že máme stejné představy,“ uvedl ještě loňský pilot Minardi.

Holanďan dále uveřejnil, že mu Michel Perridon za Trust slíbil podporu při jeho snaze o návrat do Formule 1, neboť jak Trust, tak Muermans mají i nadále částku určenou pro sponzorské účely.


Foto: Minardi F1 Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu