Massa se po Monaku cítí sebevědoměji

Ferrari

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa je od začátku sezony pod velkým tlakem. V Monaku však dokázal podat dobrý výkon a téměř se vyrovnat svému týmovému kolegovi Fernandu Alonsovi. Na oficiálních stránkách Ferrari popsal své pocity po závodě v ulicích Monte Carla.

Jednatřicetiletý Brazilec uvedl, že na základě jeho výkonů v trénincích a kvalifikaci očekával lepší, než šesté místo.

"Rozhodně se teď cítím mnohem jistěji a silněji. Je pravda, že Monako nebylo zcela dobrým závodem, protože jsem na základě práce, kterou jsem odvedl již od prvních tréninků očekával, že budu bojovat o pódium," řekl. 

Dodal, že šance tam byla, protože auto mělo dobrou rychlost. "Lepší výsledek v kvalifikaci by naše šance ještě zvedl," zamýšlí se Massa.

"Bylo to mnohem lepší, než začátek sezony, ale i tak nemůžeme být spokojeni. Teď chci pracovat usilovněji, abychom získali ještě víc. Pokud najdeme tu správnou cestu vím, že to můžeme zvládnout," komentuje situaci.

Příští závod se jede v Kandadě, kde Massa doufá, že naváže na slibný závod v Monaku a získá ještě lepší výsledky. "V Monaku jsem měl dobrý víkend, byl jsem konkurenceschopný hned od začátku a mé výsledky byly konzistentní. Auto se dobře řídilo," uvádí.

Doufá, že se vše bude i nadále zlepšovat protože auto nyní mnohem více odpovídá jeho jezdeckému stylu. Proto očekává, že od Kanady bude tento pozitivní trend pokračovat.

Massa projíždí kolem přístavu v Monte Carlu (foto: Scuderia Ferrari)

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu