Marko: Nový Red Bull nebude tak škaredý jako Ferrari

Red Bull

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Konzultant Red Bullu, Dr. Helmut Marko, prozradil, že i Red Bull bude mít na špici hrb. Podle jeho slov ale nebude tak velký a bude vypadat elegantněji.

Bude mít nový Red Bull RB8 hrb nebo ne? Tuto otázku si kladou jak fanoušci tak i experti. Všechny zajímá přechod mezi špičkou vozu a šasi na novém autě mistrovského týmu. Jak již McLaren dokázal, tak to jde i bez hrbu.

Pro jaké řešení se tedy rozhodl Red Bull? Helmut Marko prozradil první bližší informace: "Naše auto není tak škaredé jako Ferrari. V té oblasti máme řešení, které vypadá daleko lépe. Ale zase to není takové řešení, jaké prezentoval McLaren." To by nasvědčovalo, že i na Red Bullu je skok mezi špicí a šasi.

Podle všeho by ale neměl být tak extrémní jako u konkurence: "U nás vypadá elegantněji a také je menší," pokračuje Rakušan. Už v pondělí si ale budeme moci o voze rakouského týmu pro novou sezonu udělat obrázek sami, to bude totiž představen veřejnosti. Od úterý začně s autem v Jerezu jezdit Webber, ve čtvrtek ho nahradí Vettel.

Diskuze:

Počet příspěvků: 20 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu