Sutil: Hamilton je zbabělec

McLaren

McLaren | foto: McLaren

V roce 2005 působili Adrian Sutil a Lewis Hamilton v týmu ASM v europské sérii F3. Jako týmoví kolegové získali první dvě příčky šampionátu a od té doby byli dobří přátelé. Zdá se ale, že toto přátelství nyní dospělo ke svému konci.

Lewis Hamilton měl totiž svědčit ve prospěch německého pilota, který údajně napadl Erica Luxe v šanghajském klubu M1NT, na poslední chvíli se ale z účasti u soudu omluvil. Adrian Sutil, který je momentálně bez závodní sedačky, nakonec dostal podmínku na rok a půl a musel zaplatit 200.000 eur. Je tedy pochopitelné, že je na svého "kamaráda" pořádně naštvaný.

"Bylo to od něj pěkné gesto. Každý dokáže pochopit, jak se na to teď dívám," poznamenal Sutil pro Auto Motor und Sport. V rozhovoru pro deník Bild pak ještě v kritice britského pilota přitvrdil: "Lewis je zbabělec - s někým takovým se nechci kamarádit. Pro mě to není chlap." A pokračoval: "Ještě i jeho otec mi napsal SMS a popřál mi hodně štěstí při procesu. Od Lewise ale nic nepřišlo a změnil si číslo. Už jsem ho nemohl zastihnout."

Diskuze:

Počet příspěvků: 30 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu