Mateschitz: Vettel je silnější, než kdykoliv dříve

Mateschitz, Dietrich

Mateschitz, Dietrich | foto: Red Bull Racing

Soupeři Sebastiana Vettela byli varováni, že dvojnásobný mistr světa je pro nadcházející sezonu připraven mnohem lépe než kdy předtím.

Ačkoliv Seb Vettel v roce 2011 při cestě za svým titulem poměrně dominoval, když vyhrál 11 závodů, tak ve svém snažení o další mistrovskou korunku v žádném případě nebere jednotlivé věci jako samozřejmé. Majitel Red Bullu, Dietrich Mateschitz, řekl pro italský Gazzetta dello Sport, že Seb je před sezonou 2011 v jeho vůbec nejlepší formě. 

"Sebastian se zlepšil a je lepší než kdykoliv předtím. Během zimní přestávky se připravoval jako nikdy předtím a určitě nenechá odpočinout ani nám. K zisku třetího titulu potřebuje konkurenceschopné auto a v tomto ohledu bychom měli být schopni zhodnotit náš směr vývoje po prvním testu v Jerezu," řekl Dietrich Mateschitz.

Mateschitz se shoduje s předchozími výroky Vettela, ten řekl, že další úspěchy Red Bull Racingu pomůžou zapsat se mezi legendy tohoto sportu, mezi které patří například Ferrari. "Co řekl Sebastian, to je určitě správné. Ferrari se stalo legendou díky jejich vítězství a také titulům. Kolik titulů k tomu potřebujete není důležité. Co se bude teď počítat, bude rok 2012."

Když byl Dietrich otázán na to, které týmy budou podle jeho názoru největšími konkurenty jeho stáje v roce 2012, tak odpověděl: "McLaren, Ferrari, Mercedes. V tomto pořadí."

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu