Mallya: Slyšet zvuk motorů byl neskutečný zážitek

Force India

Force India | foto: Sahara Force India

Vijay Mallya byl velmi šťastný, když dnes dopoledne uviděl při prvním tréninku na GP Indie vozy Formule 1 na trati v jeho domovině. Ind se snažil Formuli 1 do Indie dostat více jak 3 desetiletí. Podnikatel byl po oba tréninky na boxové zídce svého týmu, Sahara Force India.

"Když jsem přijel na okruh a slyšel zvuk motorů F1 a viděl monoposty na dráze, tak to byl neskutečný zážitek. Je to něco, o čem jsem snil po více než 30 let. Tento víkend pro mě bude velmi emotivním," potvrzuje majitel stáje. 

"Když začal trénink a já viděl obě Force Indie na trati, tak se mi na tváři objevil úsměv. Jaypee Group odvedla s okruhem skvělou práci a my všichni můžeme být velice pyšní na toto zázemí. Jezdci si trať také pochvalovali a my všichni se můžeme těšit na vrušující závod."

"Dnes jsme se na trati museli hodně učit, ale můžeme být spokojeni s prací, kterou jsme odvedli. Nijak se netajím tím, že toužím po tom, abych v neděli mohl obě naše auta vidět závodit na bodech. Dnešní práce nás o kousek k tomuto cíli přiblížila," říká Vijaj Mallya

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu