Button o formě McLarenu a Whitmarshovi: Všichni ho respektujeme

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Jenson Button před Velkou cenou Německa hovoří o atmosféře v týmu a svém šéfovi Martinu Whitmarshovi, o jehož odstoupení se nedávno zmiňovala bulvární média. McLaren podle něj bude v Německu znovu na špici.

"Atmosféra v týmu je stále dobrá, i když jsme v Silverstone a závod předtím zažili těžké časy. Například věci, které se kolem toho napsaly [o šéfovi McLarenu Whitmarshovi], jednoduše nejsou korektní," popisuje Button.

"Martina všichni hodně respektujeme. V otázkách sportu je velmi vášnivým a podle mě je velmi inteligentním chlapem, který odvádí skvělou práci. Dokáže lidi postavit do latě a je velmi pozitivním. Můžeme tak postupovat dále a dělat pokroky."

Jenson věří, že McLaren bude na Nürburgringu opět ve formě: "Myslím, že foukáním jsme [v Silverstone] utrpěli více než Ferrari. Podle mě zřejmě odvádíme s naším difuzorem lepší práci než většina ostatních týmů. Takže když omezili foukání, hodně nás to dostalo. Návrat [k předchozím pravidlům] by nám tedy měl pomoci."

button

"Pomůže to také Red Bullu, ale nemyslím si, že bychom z někoho o tomto víkendu měli strach. Ani si nemyslím, že tam někdo o velký kus před námi.

Ferrari bylo v Silverstone velmi rychlé, protože mají dobré auto pro rychlé okruhy. Přivezli také spoustu vylepšení a jsem si jistý, že jim  pomohly i změny v mapování, protože najednou byli mnohem rychlejší než Red Bull a my. V závodě jsme na tom s Red Bullem byli velmi podobně jako v minulosti, ale Ferrari ne - najednou udělali velký pokrok," dodává Button.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu