Button: Největší šanci bychom měli za deště

Mateschitz, Dietrich

Mateschitz, Dietrich | foto: McLaren

Jenson Button by o nadcházejícím víkendu uvítal v Silverstone deštivé počasí. Za těchto podmínek by měl podle něj McLaren největší šanci na vítězství v závodě.

"Omlouvám se chlapi, pokud by pršelo, nebylo by to sice dobré pro fanoušky sedící na tribunách, ale pro nás z hlediska rychlosti za deště a výsledků, by mokré počasí bylo dobré," uvádí Button pro Daily Express.

"Rozhodně to trochu s věcmi zamíchá. Zdá se, že naše auto za mokra funguje velmi dobře. Dokázali jsme to již při několika příležitostech a pokud se podíváte na rychlost z Valencie, pak byste mohli říct, že jsme na Red Bull neměli ani náhodou," pokračuje vítěz letošního mokrého závodu v Montrealu.

button
Jenson Button ve Valencii
(foto: McLaren)

"Nevím, jestli by to bylo stejné i v Silverstone, kde na voze provedeme určité úpravy a změní se i pravidla. Doufám, že ne, že se nám podařilo dosáhnout velkého zlepšení. Bude to náročné porazit Red Bully. To nám bylo vždy jasné, ale jak moc, to se nedozvíme dříve než během pátečních tréninků," dodává Button.

pocasi

Během závodního víkendu v Británii by dle posledních předpovědí ale příliš pršet nemělo, občas by se ale mohly objevit drobné přeháňky.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu