Hamilton vybízí McLaren, aby prodloužil smlouvu s Buttonem

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton vybídl McLaren k tomu, aby prodloužil smlouvu s Jensonem Buttonem. Právě okolo Buttonovy budoucnosti se poslední dobou spekuluje víc než dost.

Sám Hamilton je nejspíše blízko od prodloužení smlouvy s McLarenem. "Mám teď s McLarenem celkem solidní smlouvu, ale Martin (Whitmarsh) s námi mluvil o tom, že bychom je mohli v blízké době prodloužit," říká mistr světa z roku 2008. Podle svých slov je spokojen i se svým týmovým kolegou, Jensonem Buttonem, proto doufá, že i on prodlouží smlouvu s McLarenem. 

"Hrozně rád bych s ním závodil v jednom týmu ještě další tři roky. Jenson je fantastický. Je velmi rychlý a soutěživý. Vytváří v týmu příjemnou atmosféru. Máme v týmu mnohem větší harmonii než mají ostatní," pochvaluje si týmového kolegu Hamilton. 

Když Button k McLarenu přicházel, podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí. Uplatní tuto opci McLaren na konci sezony? A chce vůbec Button v McLarenu pokračovat? Podle svých slov je v týmu spokojen, ale otevřeně přiznal, že jeho snem je závodit pro Ferrari. Dokonce se objevily teorie, podle nichž by měl Brit na sezonu 2012 zamířit do Red Bullu. 

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu