Renault o návratu Kubicy: Čeká jej dlouhá rehabilitace

GP Koreje

GP Koreje | foto: Lotus F1 Team

Šéf Renaultu Eric Boullier se po Velké ceně Turecka sešel s Robertem Kubicou a věří v úspěšnou rehabilitaci svého pilota.

Boullier letěl z Istanbulu hned do Itálie, aby navštívil Kubicu, které nyní čeká intenzivní rehabilitace ve snaze obnovit funkce ruky, o kterou málem přišel při nehodě v rally. Podle šéfa Renaultu Poláka čeká velmi dlouhá rehabilitace - věří však, že bude mít úspěšný konec.

"Robert učinil další pokrok ve svém rehabilitačním procesu a doktoři jsou příjemně překvapení tím, jak se jeho stav zlepšuje. Nyní to je otázkou času a i kdyby trpělivost nebyla Robertovou silnou stránkou, plně si uvědomuje, že rehabilitace může být docela dlouhým procesem," říká Boullier.

"Hovořili jsme o posledním vývoji vozu a o týmu, také se zajímal o další detaily ohledně vozu R31, pneumatik a strategií. Robert to stále hodně sleduje, udržuje kontakt se svými inženýry a my jej informujeme o důležitých rozhodnutích týmu. I když s námi není po celý rok, je stále součástí rodiny Lotus Renault GP," dodává.

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu