Hamilton: McLaren má na to, aby se dotáhl na Red Bull

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Piloti McLarenu mají po prvním závodním víkendu mnohem lepší náladu než po předsezónních testech. Oba hlásají: "Jsme zpět ve hře." Podle Lewise Hamiltona by dokonce mohli stáhnout náskok Red Bullu a vítězit.

"Ještě před dvěma týdny jsme nečekali, že nebudeme ani na dostřel pěti nejrychlejším, zisk druhého místa je skvělým výsledkem pro kluky. Toto je skvělá pozice, skvělá platforma, díky níž na to budeme moci v příštích závodech tlačit," říká Hamilton.

"Připravujeme vylepšení a nyní lépe rozumíme vozu, lépe rozumíme pneumatikám a strategii. Takže se cítím opravdu poctěný být tímto výsledkem zde, protože jsme očekávali poměrně mizerný víkend.

Nyní jsem zpět v souboji, jen několik bodů za klukem přede mnou, který má mnohem, mnohem rychlejší auto. Ale stáhneme to, o tom vůbec nepochybuji," věří Hamilton.

mclaren
Po startu v Melbourne

Button byl po závodu, v němž si musel odpykat penalizaci za krácení šikany při předjetí Massy, trochu zklamaný, přesto je také velkým optimistou: Naše výkonnost byla skvělá, oba vozy ujely závodní vzdálenost - poprvé v tomto roce.

Plně věřím, že před příštím závodem můžeme tento vůz vylepšit - musíme, pokud chceme závodit s Red Bully. Ale mít druhé nejrychlejší auto společně s Ferrari, s tím musíme být spokojeni. Nyní na to musíme dále šlapat."

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu