Horner láká Hamiltona k Red Bullu: "Nebude tolerovat další neplodný rok"

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Christian Horner naznačuje, že by se Lewis Hamilton mohl jednou objevit v Red Bull. Britský pilot podle něj nebude spokojený s dalším neplodným rokem u McLarenu, který mu - jak se po testech zdá - opět nebude schopen dát vítězné auto.

Šéf Red Bull Hamiltona nejprve pochválil, když se o něm zmínil jako o jednom z nejlepších pilotů: "Lewis je skvělý pilot. Je bývalým mistrem světa. Je jedním z nejlepších, kteří jezdí."

"Nebude spokojený s dalším neplodným rokem," pokračuje Horner. Snaží se pobavit Hamiltonův nový management? Nahlodat Hamiltona, otestovat jeho oddanost a  slovně podkopat McLaren zároveň?

Snaží se připravit místo pro pilota McLarenu vedle Sebastiana Vettela, s nímž včera Red Bull prodloužil o tři roky smlouvu?

"Neznamená to, že vyhlížíme po Hamiltonovi, aby přestoupil k nám. Jsme spokojeni se dvěma piloty, které nyní máme," dodává Horner.

hamilton

Momentálně neexistuje náznak toho, že by chtěl Hamilton Woking opustit. Nedá se ale pominout fakt, že McLaren opět vstupuje  do sezóny s autem, které na boj o nejvyšší příčky nemá. Smlouva britskému pilotovi vyprší na konci roku 2012.

Na dotaz, zda by Red Bull zvládl dvojici Vettel-Hamilton, šéf Red Bullu odpovídá: "Určitě byste předpokládali, že by to bylo živé partnerství, ale nikdy to nemůžete vyloučit. Z mého pohledu vždy chcete mít tu nejlepší jezdeckou dvojici."

Diskuze:

Počet příspěvků: 11 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu