Koho místo Kubicy? Boullier se rozhoduje mezi třemi jezdci

Renault

Renault | foto: Lotus F1 Team

Šéf Renaultu Eric Boullier potvrdil, že při výběru, kdo zastoupí zraněného Roberta Kubicu, vybírají mezi Nickem Heidfeldem, Vitantoniem Liuzzim a Brunem Sennou.

V nemocnici Santa Corona, kde leží polský pilot, Boullier uvedl, že tento týden v Jerezu usedne do vozu Bruno Senna. O tom, kdo bude nastupovat v závodech po boku Vitalije Petrova, však ještě nerozhodli.

"Nejprve teď usedne do vozu náš první testovací pilot. Mezitím se porozhlédneme, kdo Kubicu nahradí. Vybíráme mezi Sennou, Liuzzim a Heidfeldem," říká otevřeně šéf závodního týmu Renaultu.

Bruno Senna má v plejádě testovacích pilotů Renaultu prioritu. Liuzzi je v očích mnoha lidí rychlý, talentovaný pilot, který měl v minulé sezóně smůlu a ještě nepředvedl vše. Heidfeld je také ceněným a zkušeným pilotem, který by na závodění určitě měl.

piloti
Kdo nastoupí místo Kubicy?
(Zleva doprava: Nick Heidfeld, Vitantonio Liuzzi a Bruno Senna)

Boullier měl včera odpoledne možnost na chvíli promluvit s Kubicou: "Byli jsme s ním asi 15 min. Vtipkovali jsme, vypadal velmi dobře. Samozřejmě chtěl hned vědět, jaký je program týmu pro tuto sezónu. Tým je mu blízký. Čekáme na něj s otevřenou náručí a doufáme, že se vrátí před koncem sezóny."

Diskuze:

Počet příspěvků: 15 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu