Mark Webber trénuje s ragbisty

GP Abú Zabí

GP Abú Zabí | foto: Red Bull Racing

Mark Webber si trochu zpestřil zimní přípravu na sezónu 2011. Na Kanárských ostrovech potkal anglický ragbyový tým, slovo dalo slovo a jezdec formule jedna trénuje s profesionálními hráči svého oblíbeného sportu.

Závodník Red Bullu se připravuje na start sezóny v Lanzarote. Na nejsevernějším z Kanárských ostrovů se však zoceluje také anglický ragbyový tým Bradford Bulls.  Mark Herbert, jeden z hráčů, je Webberovým přítelem. Když na sebe sportovci narazili, Australan dvakrát neváhal a využil možnosti zatrénovat si s ragbyovým týmem.

„Potkali jsme ho náhodou,“ vysvětlil trenér týmu Mick Potter. „Mark se v La Santa věnoval nějaké osobní fyzické přípravě a s Marcem Herbertem se už zná (…). Jeho tréninkový režim je dost intenzivní. Trénuje spíš víc jako triatlonec než ragbista. Přestože má dva metry, váží jen sedmdesát kilo,“ ocenil Webbera Potter.


Mark Webber je vášnivý milovník mnoha sportů. Nyní si vyzkoušel, jak trénují hráči ragby

Týmový kolega Sebastiana Vettela je velký fanoušek ragby. Trenér Bradford Bulls věří, že teď si tvrdý sport zamiluje ještě víc. „Má ragby moc rád. Teď už bude Super League sledovat víc, když pár hráčů zná,“ usmál se trenér.

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu