Výměna názvů a log v továrně Team Lotus začala

Lotus

Lotus | foto: Caterham F1 Team

Team Lotus, který letos závodil pod názvem Lotus Racing, začal s přeznačováním a předěláváním log ve své továrně v Hinghamu.

Zatímco se Group Lotus rozhodla sponzorovat Renault F1, Lotus Racing se rozhodl odkoupit licenci od Davida Hunta a od sezóny 2011 závodit jako Team Lotus. Se započatým přeznačováním v továrně ukazuje, že od svého záměru nastoupit pod novým názvem nehodlá upustit.

Team Lotus si také zaregistroval nové internetové stránky: www.teamlotus.co.uk, zatímco konkurenční Lotus Renault GP si zarezervoval www.lotusrenaultgp.com.

Šéf Team Lotus Tony Fernandes včera oznámil: "Zahájili jsme migrace na značku Team Lotus. Je to škoda. Lotus Racing jsem si oblíbil a vždy jsem si myslel, že Team Lotus by se měl vrátit Chapmanově rodině. Takové karty nám však byly rozdány."

lotus

Group Lotus ústy Danyho Bahara oznámila, že nemá zájem si osvojit značku Team Lotus a činit si nároky na její dědictví. V protikladu se svými slovy si však zaregistrovala adresu www.teamlotus.com, která již ale nefunguje - původně směřovala návštěvníky na internetové stránky Group Lotus.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu