Sauber získal dalšího mexického sponzora

GP Abú Zabí

GP Abú Zabí | foto: Sauber Motorsport AG

Švýcarský tým Formule 1 Sauber uzavřel partnerství s mexickou pojišťovnou Interproteccion.

Nový sponzor zahájí s týmem spolupráci od 1. ledna 2011. Jeho loga se budou objevovat na bočnicích zadního křídla nového vozu Sauber C30, který bude pohánět motor Ferrari, stejně jako na kombinézách pilotů a týmovém oblečení.

Interproteccion je přední latinskoamerická pojišťovací skupina s hlavním sídlem v Mexiku. Na trhu působí již přes 30 let, pobočky má nyní již ve více než 100 zemích po celém světě.

"Poprvé jsme se setkali s lidmi z Interproteccion v listopadu během Velké ceny Brazílie a jsme velmi rádi, že jsme se tak rychle dohodli," uvádí majitel týmu Peter Sauber. "Interproteccion působí ve 100 zemích a mezinárodní povaha Formule 1 nabízí podobně rozsáhlý synergický potenciál."

"Jsme samozřejmě rádi, že se Interproteccion stal druhou mexickou společností, která se zařadí mezi naše partnery po boku Telmexu," dodává Švýcar, kterému po nelehkém roce přibývají sponzoři.

Výkonný ředitel Interproteccion Juan Ignacio Casanuevo spolupráci s týmem Formule 1 komentoval slovy: "Jsme hrdí a vzrušení z toho, že jsme partnery Sauberu, který podepsal smlouvu s dvěma talentovanými mexickými piloty Sergiem Pérezem a Estebanem Gutiérrezem pro příští sezónu - se Sergiem na pozici závodního pilota, s Estebanem jako s testovacím a rezervním pilotem.

Interproteccion se vždy snaží dosáhnout nejvyšších standardů - jak s našimi klienty, tak i s partnery. A podporou talentovaných mladých pilotů jako je Sergio a Esteban je způsobem, jak říct: 'věříme Mexiku, věříme úspěchu.'"

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu