Hülkenberg ujišťuje: Příští rok budu v F1!

GP Abú Zabí

GP Abú Zabí | foto: Williams F1 Team

Nico Hülkenberg si je jistý, že ve Formuli 1 bude závodit i příští rok, přestože musel opustit Williams a oficiálně potvrzené místo ještě nemá.

"V této chvíli bych rád poděkoval Williamsu za tři skvělé roky," píše Nico na svém webu. "Ačkoliv to je velmi, velmi smutné, že tato spolupráce nebude pokračovat, jsem rád, že jsem byl částí týmu."

"Stále jsem si jistý, že v roce 2011 v F1 zůstanu. Určitě to čtete ve všech médiích. Stále nemám nový kontrakt s dalším týmem, ale to se snad velmi brzy změní. Vypadá to dobře," uvádí Hülkenberg.

Za svůj největší hendikep považuje nedostatek zkušeností. Ale od poloviny letošní sezóny se hodně zlepšil: "Brzy jsem si díky Rubensovi Barrichellovi uvědomil, jak důležité je v tomto sportu mít zkušenosti. Rubens byl tím nejsilnějším týmovým kolegou, jakého jsem kdy měl a jsem velmi potěšený rokem stráveným po jeho boku. Pomohl mi s mým vývojem."

nico

"Oba jsme velmi ambiciózními piloty a samozřejmě každý chce pokaždé porazit toho druhého. Přesto si myslím, že jsme dobře spolupracovali a tým posunuli kupředu.

V Abú Zabí v neděli jsme si vyměnili naše závodní helmy. Každý z nás na ní napsal tomu druhému něco osobního. Doufám, že Rubens ve Formuli 1 zůstane dlouho, a přeji mu vše nejlepší," dodává německý pilot.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu