Hamilton cílí na zisk titulu v Abú Zabí

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton je stále ve hře o titul a pomýšlí na jeho zisk v posledním závodu sezóny v Abú Zabí.

V průběžném pořadí je třetí 21 bodů za Alonsem - na rozdíl od Španěla tedy na titul v Brazílii ani pomýšlet nemůže.Sám uznává, že není v nejlepší situaci, obzvlášť když jeho McLaren rychlostně na nejbližší soupeře ztrácí.

"Budo to těžké - viděli jsme v Koreji znovu, že máme pravděpodobně až třetí nejrychlejší auto, takže zřejmě nejsme favority - ale je to OK," uvádí Hamilton na svých internetových stránkách.

"Neustále na vůz nasazujeme nové díly a vím, že něco nového budeme mít také v Brazílii. Budeme ale muset počkat na to, abychom viděli, jestli to bude stačit," informuje Brit o dalším vylepšení monopostu MP4-25.

hamilton1

"Hodlám si to úsilí ale užít - v Brazílii jsem již měl pár dobrých závodů. Je to místo, kde se dá zabrat, takže tam jedu velmi optimisticky naladěný a doufám v další dobrý výkon.

V tento moment musí být cílem přijet do Abú Zabí s matematickou šancí na zisk titulu. Jak jsme již viděli mnohokrát v minulosti, v posledním závodě se může přihodit cokoliv - Brazílie tedy bude o prodloužení souboje a pak v Abú Zabí o všem. Bylo by samozřejmě hezké vyhrát v Interlagu, k úspěchu však směřujeme po krocích," dodává pilot McLarenu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu