Glock si nechává zadní vrátka otevřená

Glock, Timo

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

Timo Glock přiznal, že bedlivě sleduje situaci na trhu jezdců. Němec je sice vázán kontraktem s Virginem, kdyby se však naskytla příležitost, neváhal by odejít za lepším.

Letní přestávka je obdobím, ve kterém se každoročně rozhoří debaty o přestupech jezdců. Někteří piloti už své plány na příští rok zveřejnili, jiní se k tomuto kroku teprve chystají. Timo Glock patří mezi jezdce, kteří sice mají smlouvu, nebránili by se ale přestupu do lepšího týmu.

"Nechávám oči otevřené. Uvidíme, jestli bude místo v Renaultu, to zatím nevím. Tak daleko zatím nejsme," svěřil Glock novinářům serveru itv-f1.com.

"Mám s Virginem delší kontrakt, pokud ale věci nepůjdou jak by měly, porozhlédnu se v okolí. Tak jsem to avizoval od začátku. Oči nechávám otevřené," zopakoval Glock.

Timo Glock letos závodí v novém týmu Virgin. Po nepovedeném startu sezóny, který zkomplikovalo šasi s nedostatečně velkou nádrží, tým svádí boje s dalším nováčkem, malajským Lotusem.

Osmadvacetiletý Glock má za sebou dva roky v Toyotě po boku Jarna Trulliho, během nichž získal japonskému továrnímu týmu dvě druhá místa. Němec má za sebou desítky startů i v dalších sériích, v GP2 se v roce 2007 stal dokonce šampionem.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu