Webber o formě Red Bullu na nadcházejících rychlých tratích

gp maďarska

gp maďarska | foto: Red Bull Racing

Lídr světového šampionátu Formule 1 připouští jisté obavy o rychlostní náskok Red Bullu před svými rivaly v nejbližších dvou závodech na velmi rychlých tratích v belgickém Spa a v italské Monze.

Po dominantním výkonu zůstává ve svých očekáváních Australan při zemi: "Ukázali jsme letos, že máme rychlé auto na všech tratích. Doufáme tedy, že nebudeme slabí nikde," uvádí Webber na oficiálních internetových stránkách Red Bullu.

"Singapur by měl být dobrý, Suzuka, Brazílie i Abú Zabí. Děláme si trochu starosti o to, jak nám to půjde na dlouhých rovinkách na jiných okruzích, možná v Monze. Auto je však velmi, velmi silné na většině tratí, jsme tedy připraveni si to rozdat s kýmkoliv a kdekoliv."

Webber
Webber po triumfu v Maďarsku

Některé ze svých cílů, jež si dal před sezónou, již splnil. I ve zbývajících sedmi závodech by ale rád zakusil ještě pár vítězství a samozřejmě získal titul mistra světa.

"Na některých tratí nejsme tam, kde bychom chtěli být, nebo já nejsem tam, kde bych chtěl být. Párkrát jsme drobně zaškobrtli, ale pro vítězství na této úrovni musíte perfektně zvládnout víkend. V každém závodě je ve hře 25 bodů, musíme předvádět dobré výkony všude - pokud se nám to bude dařit, pak nikdy nevíte, co bude na konci roku," usmívá se šibalsky Webber.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu