Briatore: Schumacherovo trápení mě nepřekvapuje

Renault

Renault | foto: Renault Sport F1

Flavio Briatore není překvapen nevýraznými výsledky, které po svém návratu do Formule 1 Michael Schumacher dosahuje. Podle něj již nemá takovou formu jako před léty, kdy získal sedm titulů mistra světa.

Letos se Schumacher po třech letech vrátil do F1, kde nastupuje za německý tým Mercedes GP. Odborníci se nyní rozcházejí v názorech: zda 41letý německý pilot potřebuje jen trochu více seznámení na to, aby všem opět ukazoval záda, nebo už na to zkrátka nemá.

Flavio Briatore, který "Schumimu" šéfoval při zisku jeho dvou mistrovských titulů v barvách Benettonu (1994 a 1995), prohlásil, že se jeho bývalý svěřenec do vrcholné formy již nedostane.

"Vždycky jsem říkal, že to Michael bude mít proti Rosbergovi těžké. Letošní rok pro něj bude nepříjemný, nikdy totiž o vítězství v závodech nebojovalo tolik dobrých pilotů," dodává Briatore.

Přidal i svůj pohled na současného lídra šampionátu - Jensona Buttona: "Nikdy jsem netvrdil, že není dobrý. Já ho ale mezi pět nejrychlejších pilotů na světě neřadím."

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu