Lopez: V USF1 nám spoustu věcí tajili!

USF1

USF1 | foto: www.usf1.com

José María López se tvrdě opřel do svého bývalého zaměstnavatele. USF1 podepsal s mladým Argentincem v lednu smlouvu, dle které si měl za účast v závodech platit nemalé peníze. Tým však přípravy nezvládl, do letošní sezóny nenastoupila López se ocitl bez místa.

López otevřeně přiznává, že ho tým tahal za nos: "Těžko se mi hovoří o tom, že jsme něco udělali špatně. Myslím, že jsme přespříliš věřili tomu, co nám tvrdili. Když jsem v únoru dorazil do továrny v Charlotte, uvědomil jsem si, že nic z toho, co říkali, nebyla pravda."

"To, co se nám přihodilo, nemá obdoby: za 60 let ve Formuli 1 se ještě nestalo, že by nějaký tým podal přihlášku a pak nenastoupil. Zatajili nám spoustu věcí," uvádí argentinský jezdec.

Účasti v F1 se ovšem jen tak vzdát nehodlá: "Mám v plánu pokračovat, nesložím ruce v klín. Všichni ví, co se stalo. Budeme pokračovat, i když zatím nemáme pevný projekt. Už to samozřejmě není jako dříve. Prožili jsme tolik zklamání, nevím jak dlouho to ještě vydržím - či má rodina vydrží."

lopez
López po podpisu smlouvy s Windsorem - to ještě vše vypadalo nadějně

Na Lópeze však tento rok již nic nezbude - maximálně role testovacího pilota: "Testování bude asi nejschůdnější cestou, protože zazávodit si letos v F1 - to už je téměř nemožné. Ještě se budu rozhodovat."

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu