Milujeme Michaela Schumachera!

Ecclestone, Bernie

Ecclestone, Bernie | foto: BMW Motorsport

Sedminásobný šampion F1 je zárukou, ať už vyhraje osmý titul nebo nezvítězí ani v jednom závodě. Je legendou, která zajistí letošnímu šampionátu vysokou sledovanost a popularitu už jen tím, že bude stát na startu.

„Návrat Michaela Schumachera je dárkem pro nás všechny. Přinese nám obrovský zájem po celém světě,“ uvedl supremo F1 Bernie Ecclestone. Brita nezajímá Schumiho 41 let, podle něj je ve vynikající kondici a nažhavený opět vítězit.

„Se stejným materiálem porazí kohokoliv, z jeho návratu bude profitovat i Nico Rosberg a mohl by vyhrát letos svůj první závod.“


Pokud by ale Ecclestone tipoval letošního mistra světa, nebyl by jím ani jeden jezdec Mercedesu. Nejlépe je na tom podle něj Red Bull a Sebastian Vettel.

„Michael a Mercedes se musí nejprve najít, McLaren potřebuje čas na získání stability po odchodu Mercedesu, Ferrari chybí Brawn a Michael, ale Red Bull nezměnil nic, vsadili na kontinuitu a mají dle mého nejlepší auto.“

Vettel je navíc dle Bernieho superstar F1, neboť není arogantní, je mladý, talentovaný, inteligentní, dobře pracuje s médii, lidé ho mají rádi a je v každém okamžiku profesionál.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu