Schumacher navštívil ve Valencii bývalé kolegy z Ferrari

Mercedes

Mercedes | foto: Mercedes AMG F1 Team

Během druhého testovacího dne vozů F1 na okruhu ve španělské Valencii se v dočasném sídle stáje Ferrari objevila prominentní návštěva, zavítal tam její bývalý pilot Michael Schumacher, který nyní hájí barvy Mercedesu.

Jedenačtyřicetiletý Schumacher, který pět ze svých sedmi titulů mistra světa získal jako pilot Ferrari, měl v úterý volno, absolvoval tedy vyjížďku na kole a pak se zastavil u svého bývalého zaměstnavatele. Popovídal si s někdejšími kolegy a nevynechal italské jídlo - spaghetti aglio e olio. "Myslím, že Michaelovi prostě chyběl bývalý motorhome," poznamenal Felipe Massa. "A co si budeme povídat, máme tu taky nejlepší jídlo," smál se Brazilec, který byl v pondělí i v úterý nejrychlejší a ujel víc než 900 kilometrů, což svědčí i o spolehlivosti vozu.

"Jsem šťastný, už pěkně dávno jsem nenajezdil tolik kilometrů. Fyzicky se cítím velmi dobře a dobré se zdá být i auto," těšilo osmadvacetiletého rodáka ze Sao Paula, který musel značnou část minulé sezony vynechat kvůli těžkému zranění hlavy, které utrpěl v červenci v kvalifikaci na Velkou cenu Maďarska.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu