Felipe Massa se poprvé od zranění vrátil do Maranella

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Brazilský pilot F1 Felipe Massa se v pondělí poprvé od červencového zranění vrátil do sídla týmu Ferrari, italského Maranella.

"Konečně jsem zpátky," řekl Felipe Massa, který utrpěl při kvalifikaci na Velkou cenu Maďarska frakturu lebky, když jej do hledí přilby zasáhl úlomek z jiného vozu. "Tohle je moje druhá rodina, nemohl jsem se dočkat, až ji zase uvidím. S těmi lidmi pracuji už řadu let," vysvětlil Massa. "Teď mohu opravdu říct, že se vracím do práce. Mám toho hodně před sebou, co musím udělat, ale jsem šťastný. V Maranellu to mám rád," dodal.

Osmadvacetiletý Massa má v Maranellu trénovat na simulátoru, plánuje také nějaké technické schůzky a pokračuje v práci na fyzické kondici. Má také testovat dva roky starý monopost F2007 osazený pneumatikami ze série GP2, stáj Ferrari zatím neoznámila přesné datum, nebude to však v tomto týdnu.

Spokojený byl i šéf týmu Stefano Domenicali, když mohl Massu přivítat zpátky. "Je výborné, že je Felipe zase s námi. Volali jsme společně prezidentovi Ferrari Lukovi di Montezemolovi, který Felipeho pozdravil a popřál mu všechno nejlepší. V příštích dnech se mají sejít," řekl Domenicali.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu