Toro Rosso zaplnilo poslední řadu

Toro Rosso

Toro Rosso | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO - REVIEW; Pilotům Toro Rosso se dnes nepodařilo zaznamenat větší úspěchy. Beznadějně obsadili poslední řadu a patřily k týmům, které se dost trápily. Jaime Alguersuari byl navíc potrestán odsunutím pěti míst na roštu za výměnu převodovky. Na jeho dvacátou pozici to ale velký dopad nemělo.

Sebastien Buemi, 19.
Udělal jsem co jsem mohl, ale tahle část pro mě není dobrá. Zdržel mě Hamilton, který o mě nevěděl. Další kolo bych mohl být o trochu lepší, ale ne o moc. Jak říká Glock o tom, že jsem ho zdržel, já si to nemyslím, snažil jsem se obnovit rozestup po zpomalení Hamiltona. Říkají, že zítra může pršet, takže teď musíme zjistit nejlepší strategii pro jakoukoli situaci, kterou můžeme při závodě očekávat.

Jaime Alguersuari, 20.
Neočekával jsme od kvalifikace mnoho, kvůli problémům, které nastaly v dopoledních hodinách s mou převodovkou, jsem mohl ve volném tréninku udělat jenom deset kol. Proto jsem nemohl vyzkoušet hodně věcí ohledně nastavení vozu. Proto jsme přišli do kvalifikace s některými neznámými faktory a musím říct, že jsem si stále zvykal na řízení vozů v konfiguraci pro nízký přítlak. Doufám, že budu mít zítka dobrý závod a abych byl upřímný, doufám v déšť.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu