Toyota oproti kvalifikaci pohořela

Trulli, Jarno

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Ani jedna z Toyota se dnes nedokázala dostat na body, i když po včerejší kvalifikaci mohli doufat ve stupně vítězů. Přes špatný výsledek bere Trulli závod optimisticky a Glock jenom lituje problému s tankovacím zařízením.

Timo Glock, 10.
Měl jsem dobrý start, byl na čtvrté pozici, když vyjel safety car a měl dobrou šanci na získání bodů. Ale při mé první zastávce v boxech jsme měli problém s palivovým zařízením, které mě stálo čas a pozice. Mechanikům se ho podařilo rychle vyměnit za rezervní, ale přesto jsem ztratil hodně času. Problém s palivovým zařízením budeme analyzovat, abychom zjistili co se stalo a zabránili podobným problémům v budoucnosti. Snažil jsem se, auto bylo docela rychlé, ale dnes se to nepodařilo.

Jarno Trulli, nedokončil

Nemohu říct, že jsem ze závodu zklamaný. Očekávali jsme opravdu dobrý výsledek, protože jsme z kvalifikace byli ve skvělé kondici. Ale v první zatáčce jsem byl těsně za Heidfeldem a na výjezdu jsme očekával, že budu rychlejší než on. Nejsem si jistý, jestli měl nějaký problém ale náš nepatrný dotyk mě stál rozbité přední křídlo. Vibrovalo to opravdu hodně a neměl jsme jinou možnost, než zastávku v boxech. Nemohl jsme s tím nic dělat a když tým viděl problém s opotřebením brzd usoudil, že je bezpečnější zastavit.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu