Red Bullu se kvalifikace příliš nevyvedla

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: Red Bull Racing

RED BULL - REVIEW; Sebastian Vettel vystartuje do zítřejšího závodu ze čtvrté pozice, Mark Webber až z deváté. Po delší době tak Red Bull nestojí s oběma vozy na špici, do závodu si ovšem oba piloti věří.

Sebastian Vettel, 4.
Raději bych zítra stál ještě o něco více vpředu, ale myslím, že to je maximum, v co jsme dnes mohli doufat, takže jsem docela spokojený - zvláště poté, co jsem dopoledne neujel mnoho kol. Na zítřek si docela věřím, jelikož jsme dopoledne i v kvalifikaci udělali pokroky. McLaren vypadá velmi silně, pro ostatní vozy je velmi těžké se jim přiblížit. Uvidíme, jak moc budou rychlí v zítřejším závodě, ale vzhledem k tomu, že startují z první a druhé pozice, mají dobrou šanci na vítězství. My chceme přesto také vyhrát, takže uvidíme. Zdejší trať mám rád. Je to zde pro nás trochu obtížnější udržet se na špici - čeká nás ale dlouhý a horký závod.

Mark Webber, 9.

Čekali jsme, že zde prožijeme obtížnou kvalifikaci, což se potvrdilo. Mysleli jsme si, že bychom mohli být mezi nejlepšími šesti či osmi, takže to pro nás není zrovna nejlepší den. Po dlouhé době to je jedna z  našich nejhorších kvalifikací, ale uvidíme, jak se nám bude dařit dále. Budeme se rvát jako lvi jako obvykle, Red Bull ví jak na to, věřím, že se nám podaří vyjet nějaké body.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu