Přebírá opratě Red Bull?

Webber, Mark

Webber, Mark | foto: GEPA pictures GmbH

RED BULL - REVIEW; Už ani teplejší počasí nezabraňuje jezdcům Red Bullu porážet své konkurenty ze stáje Brawn GP. Mark Webber se Sebastianem Vettelem absolvovali poklidnou kvalifikaci a zítra mohou z náskoku svého soupeře znovu něco stáhnout

Sebastian Vettel, 2.
Dnešek byl v pohodě. Začátek víkend byl ale dost složitý, bojoval jsem s vyváženým během celého pátku. Přes noc se nám ale podařil udělat krok dopředu a teď to pro mě vypadá dobře. Každopádně pro nás vozy s KERS představují velké nebezpečí, nezáleží na tom, jestli jste první, druzí nebo třetí. Kvalifikace se dnes jela trochu "na hraně", nejdřív mě zpomalily žluté vlajky a pak ve druhém kole jsem pak uvízl v provozu. Ideální to teda určitě nebylo. Uvidíme, co bude zítra, závod by ale pro nás měl dopadnout dobře.

Mark Webber, 3.
Poslední část se mi určitě nepovedla, ve druhé zatáčce jsem udělal chybu. Sebastian zajel čisté kolo a zítra by to pro všechny měl být vydařený závod. Gratulace Fernandovi, je dobré, že Renault má v první řade další vůz. Rubens se do finále nedostal, takže doufám, že já i Sebastian toho využijeme co nejvíc a vybojujeme hezkou porci bodů. Jezdci s KERS nám budou zítra určitě dělat potíže, ale neuděláme s tím nic, tak to prostě je.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu