Barrichello kazí sobotní double Red Bullu

Brawn GP

Brawn GP | foto: www.brawngp.com

BRAWN - REVIEW; V trénincích jako obvykle nevýrazný, v kvalifikaci znovu rychlý. Dnes se tradiční úlohy nejlepšího týmu nezhostil Jenson Button, nýbrž jeho kolega Barrichello. Brazilský jezdec to s útokem na anglické vítězství myslí vážně.

Rubens Barrichello, 2.
Jsem skutečně rád, že startuji z první řady na trati, kterou miluji a na které se cítím jako doma. Po tvrdé práci v noci jsme trochu změnili nastavení a naši inženýry vyladili vůz pro kvalifikaci k mé spokojenosti. Z vozu se mi skutečně podařilo dostat všechno a nakonec jsme byli schopni dosáhnout lepšího výsledku, než jsme čekali. Je jasné, že kluci v Red Bullu odvedli fantastickou práci a vůz vylepšili. Jsem proto rád, že sem se dostal mezi Sebastiana a Marka. Dnes jsme doufali v zisk třetího místa, je skvělé být o jednu pozici výš. Teď věřím, že se mi skok o jedno místo podaří i zítra.

Jenson Button, 6.
Do domácího závodu bych určitě odstartoval raději z vyšší startovní pozice. Věděli jsme, že to tady bude náročné, protože náš vůz v tak nízkých teplotách nepracuje nejlépe. Trápil jsem se zejména s pneumatikami, které jsem nedokázal zahřát na provozní teplotu. Navíc mě zlobilo nedotáčení v rychlých zatáčkách a přetáčení v těch pomalých. Tohle určitě nepřispělo k nejlepšímu vyvážení vozu v tak vyrovnané kvalifikaci. Mým cílem v každém závodě je získat co nejvíc bodů a doufám, že zítra ukážeme divákům tu správnou show.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu