Prodrive vyškrtnut, Richards je zklamán

Richards, David

Richards, David | foto: www.bpa.cz

Dave Richards přiznal, že je velmi zklamán poté, co se jeho tým Prodrive neobjevil na zveřejněné soupisce týmů pro příští sezónu Formule 1.

Mnoho lidí očekávalo, že Prodrive má své místo na startovním roštu v roce 2010 téměř jisté. Na zveřejněném seznamu FIA se však místo něj objevily Manor GP, Campos GP a USGPE (pův. USF1). Protože ale některé současné týmy stále zvažují své setrvání v této třídě motosportu, Richard se  nevzdává nadějí na závodění v příští sezóně.

"Jsme přirozeně zklamání z rozhodnutí FIA nezahrnout Prodrive na seznam týmů pro rok 2010, protože máme zdroje a zařízení na to, abychom byli ve Formuli 1 konkurenceschopní a pro tento sport bychom byli přínosem. Teď počkáme, jak se věci příští týden dále vyvinou - do 19. června, kdy vyprší lhůta, jíž stanovila FIA. Zůstaneme připraveni a v pohotovosti realizovat naše plány, pokud to okolnosti dovolí. Jak už jsme viděli v minulosti, věci se ve Formuli 1 mohou rychle změnit," popisuje své dojmy Dave Richards.



"Tento víkend však budeme veškerou naši pozornost věnovat stáji Aston Martin v Le Mans. Poprvé v historii budeme po dvou vítězstvích v GT1 otevřeně útočit na se třemi vozy, navíc při jubilejním 50. výročí od historického vítězství značky Aston Martin v roce 1959 na okruhu de La Sarthe," dodává.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu