Piquet nepostoupil kvůli brzdám

Piquet jr. - Alonso

Piquet jr. - Alonso | foto: Lotus F1 Team

RENAULT - REVIEW; Alonso opět zhodnotil, že vůz na lepší místa nestačí, Piquet vypadnul hned na začátku kvůli přehřátí brzd. Cílem pro závod zůstává zisk bodů.

Fernando Alonso, 8.
Z dnešní kvalifikace mám smíšené pocity, druhá část byla opravdu obtížná, postoupili jsme jen tak tak z desátého místa. Naše úroveň výkonu a nedostatek rychlosti znamená, že jsme se dostali jen na osmou pozici, což je trochu smutné. Naneštěstí budu startovat ze špinavé stopy, takže to bude těžké, ale doufám, že budu moct bojovat v závodě o body.

Nelson Piquet, 17.
Měl jsem od začátku problémy s brzdami, takže jsem byl opatrný, ale nebylo to jednoduché, protože trať byla hodně klouzavá. Při poslední jízdě se to zhoršilo a roztočil jsem se. Ale pro zítřek zůstávám optimistický, na této trati se dá předjíždět a snad budeme mít dobrý závod.

Pat Symonds, technický ředitel
Nelson vypadnul kvůli ztrátě kanálu přivádějícího vzduch k brzdám, takže se přehřály a zavinily smyk. U Fernanda jsme doufali po druhé části kvalifikace v lepší umístění, ale vzhledem k množství paliva nejsme ve špatné pozici.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu