Rychle zapomenout na mizerný víkend

Trulli, Jarno

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Toyota se letošním Monakem doslova protrápila - nedařilo se jí zde od úvodních tréninků až po kvalifikaci, díky čemuž startovali ze zadních pozic. V závodě si vedli o něco lépe, na body to vzhledem k charakteru trati nebylo.

Timo Glock, 10.
Musím přiznat, že dojet v první desítce bylo trochu více, než jsem čekal na startu vzhledem k tomu, jak se víkend zde pro nás vyvíjel. V poslední části jsme měli dobrou rychlost, když však startujete z boxů v Monaku, nemůžete pomýšlet na body. Víkend jsme začali špatně a pořád jsme se jen snažili soupeře dostihnout. V Monaku chcete začít dobře a pak už jen upravovat vůz podle toho, jak se vyvíjí trať, jenže my jsme měli problémy už od prvního tréninku. Těším se do Turecka a doufám, že se rapidně zlepšíme.

Jarno Trulli, 13.
Pro mě to byl těžký závod, což jsme po kvalifikaci čekali. Vždycky to je velmi těžké, pokud startujete ze zadních pozic, má strategie navíc nevyšla. Zdálo se, že jsem stále v nesprávný čas na nesprávném místě s ohledem na provoz, který zde představuje velký problém. Kdykoliv jsem odjel pár dobrých kol, musel jsem zpomalit kvůli pomalejším vozům přede mnou, předjíždět je zde nemožné. Tento víkend už je za námi, musíme na něj zapomenout a soustředit se na příští závod, kde budeme mnohem konkurenceschopnější, tím jsem si jistý.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu