V Toro Rosso dvě DNF

Buemi, Sebastien

Buemi, Sebastien | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO - REVIEW; Jako na hodně drahé dovolené v Katalánsku si v neděli musel připadat tým Toro Rosso. Oba jezdci totiž doplatili na chaos ve druhé zatáčce a ze závodu odstoupili už po několika metrech. Bourdais použil vůz svého kolegy jako odrazový můstek, kolize se naštěstí obešla bez zranění.

Sebastien Bourdais, DNF
V inkriminovaném místě jsem rychle zpozorněl, protože všichni přede mnou jeli pomalu, stejně jsem ale nestihl zabrzdit. Zezadu jsem najel do vozu svého týmového kolegy, myslel jsem, že začnu dělat kotrmelce. Nejsem si jist, co se přesně stalo, viděl jsem Trulliho vyjet mimo trať a pak se zase vracet zpátky. Je to hodně frustrující.

 
Sebastien Buemi, DNF
Nevím přesně, co se stalo. Vím jenom, že start se mi nepovedl a Raikkonen s Kovalainenem mě předjeli ještě před nájezdem do první zatáčky. Na výjezdu ze druhé zatáčky se pak Trulli roztočil a já jsem musel zabrzdit, abych se mu dokázal vyhnout. Můj týmový kolega mě ale neviděl zpomalovat, nárazu pak už zabránit nedokázal. Jeho vůz přeskočil nade mnou, viděl jsem jeho kolo u své hlavy. To byl konec hry.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu