McLaren se trápí v rychlých zatáčkách

Hamilton, Lewis

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

MCLAREN MERCEDES - REVIEW; Zázrak se nekonal. Tvrzení vedení týmu, že v Malajsií se fanoušci zlepšeného výkonu nedočkají, bylo namístě. Ani jednomu z jezdců se do finále kvalifikace probojovat nepodařilo

Lewis Hamilton, 13.

Kvalifikace pro nás dopadla přesně tak, jak jsem očekávali. Náš výkon ještě není na takové úrovni, abychom se mohli dostat do závěrečné části kvalifikace. Vyvážení vozu nebylo špatné - v zatáčkách jsme ale z auta prostě nemohli dostat vyšší rychlost. Nějaké zlepšení očekáváme za dva nebo tři závody. Zítra do závodu vložím všechno, udělám maximum pro dojetí na bodované pozici.

 

Heikki Kovalainen, 14.

Věděli jsme, že proniknutí do Top 10 budě těžké, takže můj výsledek jsem víceméně očekával. Rozdíly mezi jezdci na špici jsou menší než byly v Melbourne, takže věřím, že jdeme správným směrem. Prozatím jsme ale z vozu nedostali rychlost, kterou potřebujeme. Vyvážení vozu dnes nebylo přesně dle mých představ, zítra ale udělám všechno proto, abych si závod v Malajsii užil.

 

Martin Whitmarsh, šéf týmu

Předpokládali jsme, že v Sepangu bude pro nás kvalifikace náročná, neboť MP4-24 chybí proti vozům nejlepších týmů přítlak. Dnešní výkon není chybou Lewise nebo Heikkiho, kteří jsou po celý víkend bezchybní, ale v rychlých zatáčkách nemohou využít rychlosti lépe. Naše pozice není tím, na jakou bychom byli zvyklí, ale jsme si jistí, že zlepšení která připravujeme, nás posunou mezi týmy míchající pořadím v Q3.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu