Bourdais: Málem jsem se upsal IndyCaru

Bourdais, Sebastian

Bourdais, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

Sebastien Bourdais přiznal, že mále podepsal smlouvu s jedním z týmů americké série IndyCar, protože se už téměř vzdával naděje na místo v Toro Rosso.

Bourdais v zimě nevěděl na čem je, jak Toro Rosso zkoušelo jiné piloty před tím, než ho tento měsíc potvrdili jako svého oficiálního závodního jezdce. Málem o Francouze však přišli, protože ten již začal vážně přemýšlet o závodění v sérii IndyCar.



"Hluboce jsem si oddechl. Víte, byla to nepříjemná situace. Čekáte, čekáte a čekáte. Proto jsem zkoušel hledat další možnosti, protože krom toho, že jezdím v F1, jsem profesionální pilot. O tom je celý můj život, proto jsem si potřeboval být jist, že to tak bude i v roce 2009, a to nebylo lehké. Prožívám velmi dlouhou a těžkou zimu, to nepopírám. Nikdy to není jednoduché, když jste tak dlouho v nejistotě."

"V jednom okamžiku jsem už nedoufal, že to vyjde. Proto jsem se hodně snažil o to, abych mohl jezdit hlavně ve Státech. Nakonec se možnost jezdit za Toro Rosso vrátila před tím, než jsem něco ve Státech podepsal, takže jsem tady!"
popsal Bourdais své pocity.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu