F1 je pro sponzory stále velmi atraktivní

Dennis, Ron

Dennis, Ron | foto: Hoch Zwei

Ron Dennis rychle přispěchal se svým názorem, aby rozptýlil obavy o tom, že by odchod ING byl počátkem masívního odchodu sponzorů z F1.

Přes různé obavy ohledně sponzorů si je Dennis jistý, že Formule 1 je stále velmi atraktivní pro sponzory:  "Není na mě, abych soudil rozhodnutí ING. V jejich případě se zřejmě jedná o zvláštní případ, jelikož tato banka v poslední době čelí specifickým výzvám. Přesto bych rád zdůraznil, že Formule 1 zůstává pro sponzory velmi atraktivní, protože nabízí extrémně vysokou návratnost investic pro zapojené společnosti."

"V prohlášení ING jsme jasně několikrát slyšeli: 'Během posledních dvou let, ING úspěšně dosáhla své cíle v oblasti F1 sponzoring, zvýšila globální povědomí o svém obchodním názvu o 16 %. Formule 1 zůstává silným obchodním tahounem i v obtížných ekonomických dobách.'"

"A to je bezpochyby pravdou. A protože pracujeme v rámci organizace FOTA s ostatními týmy, mohu vás ujistit, že všichni dělají maximum, abychom se společně dostali z ekonomického poklesu a svým partnerům a sponzorům poskytli optimální návratnost investic."

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu