Ecclestone už chodí s jinou

Ecclestone, Bernie

Ecclestone, Bernie | foto: Sutton Images

Britský miliardář Bernie Ecclestone byl novináři Mail on Sunday přistižen při večeři s mladou, pohlednou a vysokou ženou. Slavica Ecclestone jí však rozhodně nebyla.

Podle očitého svědka se dvojice v luxusní restauraci chovala uvolněně a přestože spolu příliš nehovořili, vše nasvědčovalo tomu, že se nesetkali díky chybějícímu volnému stolu.

„Ona se smála hodně, Bernie klidně seděl a popíjel drahé víno.“

78letý Ecclestone nedávno rozvířil média mimo souvislost s formulí 1, kde zastupuje držitele komerčních práv. Pozornost upoutal údajný rozvod s dlouholetou ženou a bývalou modelkou Slavicou.

Bernie sice odmítal rozchod potvrdit, ale podle přítelkyně jeho paní už je odloučení definitivní, neboť Slavica se přestěhovala do New Yorku.

Hlavním důvodem má být časová zaneprázdněnost a odstěhování obou dcer z domu, ve kterém domov milující Slavicu tížila samota.

Ačkoliv malý velký muž není prototypem mužské krásy, jeho tučné konto je jistě silným afrodisiakem. Zatím není jisté, zda neznámá z restaurace je novou vyvolenou suprema F1, ale alespoň na večeře spolu chodí...

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu