Webber: Více nočních závodů

Coulthard, David

Coulthard, David | foto: GEPA pictures GmbH

RED BULL - REVIEW; Po Coulthardovi v poslední době neštěkl ani pes a zdálo se, že ve zbytku sezóny už bod nezíská. Ale v Singapuru mu přálo štěstí a navzdory problému při pitstopu, kde srazil svého mechanika, získal po dlouhé době dva body.

David Coulthard, 7.
Mé druhé body v sezóně, takže rozhodně šťastný jsem. Chlapci pracují po celý rok naprosto úžasně. V sobotu ráno připravili můj vůz, mohl jsem zajet perfektní kolo. Takže druhou dnešní zastávku jim nemohu vyčítat. To se prostě stává. Došlo mezi některými k nedorozumění, já prostě vyjel když šel lollipop nahoru. Ale to se stává. Naštěstí jsme získali body. Dráha je neuvěřitelně hrbolatá a panovalo nesmírné horko.

Mark Webber, nedojel
Ztratil jsem sedmý a pátý převodový stupeň, což nás stálo fantastický výsledek. Na pitlane jsem zajel později než Fernando Alonso. Bylo by hezké s ním sdílet pódium, on vítězství já druhé místo. Se safety carem jsem měli štěstí, ale nakonec to nevyšlo. V druhém stintu jsem měl dobrou rychlost a všechny vypadalo nadějně. Celkově byla grand prix úžasná, měli bychom mít více nočních závodů.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu