Výsledky Toro Rosso dělá jen Vettel

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Namlsaný úspěchem v Monze, i tady v Singapuru předvedl Sebastian Vettel skvělý výkon a zaslouženě slaví zisk čtyř bodů. Naopak Sebastien Bourdais znovu zklamal a dojel až ve druhé desítce.

Sebastian Vettel, 5.
Celkově to byl pro nás dobrý závod, i když nám safety-car nepomohl. Těžké to měl dnes každý, ale důležité je, že jsem dokázal vybojovat nějaké body. Nejdůležitější dnes bylo vypořádat se s horkem a vyvarovat se chyb, protože bylo jednoduché na obrubnících vyletět. Snažil jsem se udržet auto na trati, ale stejně jsem tlačil jak blázen. Byl to jeden z nejnáročnějších závodů v sezoně, ale po všech těch událostech byl tohle nejlepší výsledek, jakého jsem mohl dosáhnout. Možná bych získal čtvrté místo, kdybych nepřišel při brždění o jednu pozici v prospěch Tima Glocka. S pátou příčkou však můžeme být spokojeni.

Sebastien Bourdais, 12.

Náročný závod. Když jsem jel po prázdné trati, vyvážení brzd bylo v pořádku. Když jsem ale jel v závěsu, pořád jsem ztrácel předek auta, i když jsem všechnu brzdnou sílu přesměroval na zadní kola. Vím, že se tady těžko předjíždí, ale já měl potíže i s udržením se vozů přede mnou a vůbec jsem nevěděl, kde je můj limit. Závod byl těžký i fyzicky, trval strašně dlouho, do kokpitu mi neproudil žádný vzduch. Poslední stint byl navíc nejdelší, měl jsem natankováno hodně paliva, což mělo za následek degradaci pneumatik. Byla to dlouhá noc.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu