Bourdais se konečně předvedl

Bourdais, Sebastian

Bourdais, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

SCUDERIA TORO-ROSSO REVIEW; Talentovaný Francouz byl až do dnešního dne ve stínu svého mladšího kolegy. Dnes ho ale dokázal porazit, oba vozy jsou znovu v první desítce. Navíc byl Sebastien Bourdais v první části nejrychlejší ze všech!

Sebastien Bourdais, 9.
Dnešní kvalifikace byla o maximálním využití potenciálu vozu, mé dobré jízdě a tak jako vždy, i o skvělé týmové práci. Uvidíme, co přinesou jednotlivé strategie, hlavně bude zajímavé, kdo má v nádrži kolik paliva. Střed pole je nesmírně vyrovnaný. Mezi šestým a sedmnáctým místem je jen několik desetin. Věci do seba konečně začínají zapadat a tenhle víkend se nám zatím daří. Cítim, že tahle trať a jeji zatáčky mi vyhovují. Navíc bylo moc hezké vidět své jméno na konci Q1 úplne nahoru. Už bylo načase!

Sebastian Vettel, 10.
Jsem celkem šťastný, protože máme znovu oba vozy v první desítce, na téhle trati jsme to určitě nečekali. Trochu jsem se trápil, ale nemohl jsem nic dělat. Prostě jsem na výkon svého kolegu nedosáhl. Svoji poslední jízdu jsem trochu zkazil, na celkový výsledek to však vliv nemělo. Myslím, že máme dobrou strategii pro oba vozy, uvidíme, jak se situace vyvine zítra. Startuji ze špinavé části tratě, když však bude pršet, bude ta čistější.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu