McLaren spoléhá na strategii

Hamilton, Lewis

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

McLAREN - MERCEDES - REVIEW; Lewis Hamilton dnes na Felipeho Massu nestačil a přiznal, že Brazilec byl prostě rychlejší. Nicméně startuje ze slibné pozice, Heikki Kovalainen mu kryje záda z pátého místa.

Lewis Hamilton, 2.
Věděl jsem, že máme skvělé auto a během kvalifikace jsme neměli žádné problémy. Ve voze jsem se cítil pohodlně, zvolil jsem pneumatiky option. Mé první kolo nebylo perfektní, v porovnaní s druhým jsem byl pomalejší téměř o sekundu. Poslední pokus už byl v pořádku. Druhé místo je dobrým základem pro zítřejší závod. Felipe Massa byl dnes prostě rychlejší, hlavně v prvním sektoru. Doufám, že zítra se mu v něm vyrovnáme. Náš tým odvedl skvělou práci, určitě budeme silní.

Heikki Kovalainen, 5.

Vyvážení mého vozu bylo dobré, postupně jsme se zlepšovali během celé kvalifikace. Každopádně jsem však zklamán, protože jsem neudělal žádnou chybu, jel sem na maximum, přesto je z toho až páté místo. Teď je řada na nás, aby jsme získali čo nejvíc bodů. Budu startovat z čistější strany. Naše strategie by nás měla posunout dopředu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu