Žádné novinky ve Force India

Sutil, Adrian

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Ani nový okruh ve Valencií nepřinesl týmu tolik kýžený posun dopředu. Giancarlo Fisichella si alespoň na konto připsal skalp Rubense Barrichella.

Giancarlo Fisichella, 18.
Skutečně jsem se v posledním kole snažil jet na maximum. Myslím, že jsem z auta dostal všechno, nakonec jsme na nejrychlejší kolo ztratili jen 1.3 sekundy, což jen dokazuje, jak je startovní pole vyrovnané. Mám pocit, že jsme nezkazili nic. V týmu jsem viděl fantastickou snahu, vůz byl dobrý. Zítra nás čeká nepředvídatelný závod, uvidíme, jak se nakonec vyvine.

Adrian Sutil, 20.
První kolo bylo OK, trať se zlepšovala a úroveň gripu byla vyšší každým kolem. Druhý pokus byl taky dobrý i když jsem udělal drobnou chybu ve čtrnácté zatáčce. V posledním kole jsem uvízl v provozu a nemohl jsem tak dostatečně zahřát své pneumatiky. Ty tak nebyly připraveny a první zatáčce jsem kola zablokoval. Svůj čas jsem proto nemohl zlepšit, což je určitě zklamáním, protože jinak jsou má poslední kola nejrychlejší. Jsem na startu poslední, uvidíme, co přinese zítřejší závod.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu