Toyota s penalizací

Glock, Timo

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Jarno Trulli se dnes opět projevil jako skvělý kvalifikant a svou toyotu znovu dovezl až do finále. Ze sedmého místa se však dlouho neradoval. Rychlou výměnu převodovky komisaři "ocenili" ztrátou pěti míst na startovním roštu.

Jarno Trulli, 7. (po penalizaci 12.)
Po složitém pátečním tréninku jsme naše nastavení kompletně změnili. Pak se ale dostavil problém s tlakem oleje v převodovce a já jsem změny vůbec nemohl vyzkoušet. Do kvalifikace jsem tak nastoupil naslepo a jen jsem se snažil využít svých zkušeností. Dokázal jsem se koncentrovat a dostat se až do poslední části. V mém posledním kole jsem udělal chybu, ale s našim dnešním výsledkem jsem moc spokojen. Vůz pořád dokážeme zlepšovat a vždy bojujeme o pozici v nejlepší desítce a navíc získáváme body. Ty jsou zítra našim hlavním cílem. Tady se může v závodě stát cokoli, měl by to být skvělý boj.

Timo Glock, 13.

Nevím, co jsme udělali špatně, každopádně jsem ve druhé části kvalifikace nedokázal zajet jedno rychlé kolo. Určitě jsme měli šance na lepší výsledek, nakonec však byla tahle kvalifikace náročnější, než jsem si mysleli. Zvolili jsem správné pneumatiky, před posledním kolem v Q2 jsem je však nedokázal dostatečně zahřát. Prostě to dnes nebyl můj den.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu