Williams problémy skoro vyřešil

Rosberg, Nico

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

Williamsu se nedaří, na dráze to jde poznat. Výborné výkony z úvodu sezóny vzaly za své a britská stáj se teď pouze trápí, ale na jak dlouho?

Nico Rosberg věří, že tým už našel jádro problému a konkurenceschopnost monopostu se opět zvýší do fáze, kdy Rosberg získal v Austrálii pódium a dojížděl na bodovaných pozicích.

Tvrdá práce v továrně odhalila problémy s některými částmi modelu, které Williams v Maďarsku nasadil. Nyní Williams ví, jak potížím předejít a podle Rosberga se vydal správnou cestou.

„Jeden problém jsme zcela určitě vyřešili,“ řekl Rosberg. „Máme proto vysvětlení. V zimě jsme byli na úrovni Red Bullu a Toyoty, teď jsme dole. Ale víme, v čem problém vězí a Maďarsko nás poučilo, učinili jsme zatím malý krok správným směrem. Závod nám potvrdil, že jdeme správným směrem.“

Ačkoliv je Rosberg pozitivní ohledně návratu na lepší bodované pozice, upozorňuje, že na dráze to půjde poznat až za několik týdnů. „Problémem F1 je, že všechno trvá dlouho. Musíte to navrhnout, vyrobit, otestovat a potom použít.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu