U Hondy opět nespokojenost

Barrichello, Rubens

Barrichello, Rubens | foto: Honda Racing F1

HONDA - REVIEW; Japonská stáj už jen matně vzpomíná na úspěch v Británii. Jakmile opustila ostrovy, zapadla zpět do šedého průměru, odkud má stále potíže se dostat.

Jenson Button, 12.
Když se na to podíváme celkově, učinili jsme pokrok a můžeme si z víkendu vzít hodně zkušeností. Bohužel, závod byl docela frustrující. Špatně jsem odstartoval a spadl na čtrnáctou pozici. V první zatáčce mne sevřeli a na výjezdu mi prokluzovaly kola díky čemuž sem ztratil několik pozic. Ve třetím kole jsem předjel Rubense a krátce potom jsem se zasekl za Heidfeldem, který byl v posledních dvou zatáčkách velmi rychlý, takže jsem ho nebyl schopen předjet.

Rubens Barrichello, 16.
Po dobrém startu jsem získal čtyři pozice, bohužel úvodní fáze moc dobrá nebyla. Rozhodli jsme se startovat s použitými pneumatikami na přední nápravě a novými na zadní, což způsobovalo problémy s vyvážením. Při pitstopu jsme měli potíže s tankovací hadicí a objevil se i oheň. Napodruhé jsem raději použili náhradní hadici. Poté už jsem musel pouštět vedoucí jezdce a nebylo možné učinit nějaký pokrok.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu