Massa v Británii chyboval jen jednou

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Na Felipeho Massu se po britské grand prix snesla obrovská vlna kritiky. Brazilec se pětkrát dostal do hodin a jeho jízda přivedla v úžas mnoho přihlížejících. Tisk si na jeho výkonu pořádně smlsnul.

Ovšem Massa zůstává klidným, kritiku nebere vážně. Letos už na nejvyšším stupínku několikrát stál a podle něj odvádí pro Ferrari dobrou práci.

Jenže v Británii se mu opravdu nedařilo. A jakmile se nedaří, media mají o čem psát. „Upřímně, nezajímá mě co lidé říkají. Vím co musím udělat, už jsem vyhrál několik závodů, takže o ostatní se nestarám,“ řekl Massa.

Navíc se Massa brání. On sám udělal pouze jednu chybu, ty zbylé byly výsledkem špatně zvolených pneumatik. „První smyk byla moje chyba, zcela určitě. Nemohu říci, že jsem za ty zbylé mohl sám, vycházelo to také z naší strategie."

„V Silverstone jsme udělali hodně chyb. Víme to a pracujeme na tom, aby se neopakovaly. Je to část hry. Nejsme jediní, kdo letos chyboval. Šampionát je otevřen, nadále vedeme pohár konstruktérů, takže není důvod se v současné chvíli strachovat.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu