V Toro Rosso převládá spokojenost

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: Red Bull Racing

SCUDERIA TORO ROSSO - REVIEW; Po bodech v posledních dvou závodech se tým Toro Rosso úspěchu ve Francii asi nedočká. Oba vozy se dokázaly probojovat do druhé části kvalifikace, při současné výkonnosti se však podobné výsledky očekávají i v závodě.

Sebastian Vettel, 13.
Tohle bylo velmi těsné a myslím, že s postupem obou aut do Q2 můžeme být spokojeni. Finále jsem měl na dosah a ačkoli nejsem naštvaný, je vždy zklamáním, když se vám to nepovede. Má kola byla vcelku dobrá, i když ne perfektní. Trápili jsme se hlavně ve druhém sektoru a zlepšit jsme ho nedokázali. Celkově jsem s vozem a novým balíkem spokojen. Postupným zlepšováním výkonu jsem byl překvapen.

Sebastien Bourdais, 14.

Dnes to bylo znovu našlapané. Alespoň šest vozů dělila v jedné fázi jenom jedna desetina. V takovém případě i ta nejmenší chyba může znamenat propad. Chtěl jsem dosáhnout na 12. místo, ale teplota na trati stoupala a my jsme pak trpěli přetáčením v pomalých zatáčkách. Pořád auto neovládám dle svých představ, momentálně mě trápí dvě věci: přetáčení vozu v pomalých zatáčkách a nedotáčení v těch rychlých. Pokud se podmínky nezmění a nic vážné se zítra nestane, bude hlavním cílem dojezd do cíle. Předjíždění je tady totiž obtížné, v zatáčce Estoril se k autu před vámi prostě nepřiblížíte.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu