U Toyoty bude rušná noc

Nepůjde však o oslavu, nýbrž o tvrdou práci. Pokud má zítřejší výkon dostát slibům obou jezdců.

Závodní piloti stáje Panasonic Toyota, Cristiano da Matta i Olivier Panis připustili, že je jejich monopost TF103 dalek ideálního nastavení. Zejména Panis byl po 3. kvalifikačním čase z Indianapolis dnešním o deset míst horším umístěním zklamán.

„S naším výkonem opravdu nejsem spokojený. Již dnes ráno jsme viděli, že se vůz nechová tak, jak jsme zde očekávali, budeme muset přes noc najít řešení,“ prohlásil po páteční kvalifikaci da Matta.

„Bojovali jsme s nedostatkem gripu a špatným vyvážením vozu. Bohužel jsme daleko od konkurenceschopné úrovně, kterou jsme měli v Indianapolis, ale budeme pokračovat v práci, abychom byli zítra rychlejší,“ doplnil týmového kolegu starší a zkušenější Olivier Panis.

Cristiano da Matta si velmi chválil japonský okruh Suzuka. Dle něj se jedná o nejkrásnější trať ze všech letošních okruhů. Jedná se prakticky o domácí podnik jak Toyoty, tak Hondy. Piloti Toyot jsou v tabulce dnešní kvalifikace v sevření obou jezdců stáje BAR, kterým Honda dodává tovární motory.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu